Abonnér på vores nyhedsbrev og få en oversigt over udvalgte aktiviteter i din indboks hver måned. Vær opmærksom på, at du undervejs skal give os tilladelse til vi må opbevare dine personlige oplysninger. Vi vil opbevare dem i den tid, hvor du er abonnent og disse vil ikke på nogen måde blive stillet til rådighed overfor andre uden din tilladelse. Hvis du ønsker at afslutte dit abonnement vil dine personlige data blive slettet, jf. GDPR-forordningen af 26. maj 2018.
* indicates required

Jeg giver som abonnent hermed Brabrand Aarslev Kirker lov til at opbevare mine personlige oplysninger sålænge jeg abonnerer på nyhedsbrevet. Brabrand Aarslev Kirker opbevarer mine data og videresælger ikke disse på noget som helst tidspunkt.

Email Marketing Powered by Mailchimp